Find Quality Aged Domains Purple 728x90

full address

If you have found something that you think is unexpected functionality post it here for an explanation or for it to get looked at.

Do not post any personal information such as email address, transaction IDs or any passwords.

full address

Postby whiskeydick » Wed May 28, 2014 7:07 pm

for some reason cant add it. sup with that??
whiskeydick
 
Posts: 15
Joined: Tue May 27, 2014 9:13 pm

Re: full address

Postby jimbobo2779 » Wed May 28, 2014 8:14 pm

I am aware of what version you are running. There has not been a control labelled "Full Address" for a very long time. Your version is very outdated and will not be supported.
jimbobo2779
Site Admin
 
Posts: 1426
Joined: Sat Nov 26, 2011 8:15 pm

Re: full address

Postby whiskeydick » Wed May 28, 2014 10:25 pm

i just bought it yesterday oh and i figured it out. there are pages and website
whiskeydick
 
Posts: 15
Joined: Tue May 27, 2014 9:13 pm

Re: full address

Postby jimbobo2779 » Thu May 29, 2014 9:31 am

whiskeydick wrote:i just bought it yesterday oh and i figured it out. there are pages and website


In the latest versions there isn't really a distinction between websites and pages like there were in previous versions (when setting up a profile at least). When you got your purchase email did you update your software to the latest version from the members area?
jimbobo2779
Site Admin
 
Posts: 1426
Joined: Sat Nov 26, 2011 8:15 pm

Re: full address

Postby whiskeydick » Thu May 29, 2014 1:17 pm

i got No Hands SEO Installer v2.25.9
whiskeydick
 
Posts: 15
Joined: Tue May 27, 2014 9:13 pm

Re: full address

Postby whiskeydick » Thu May 29, 2014 11:35 pm

Image
http://postimg.org/image/7s1v1x0a5/

i cant label it if i add webpages??? :roll:
whiskeydick
 
Posts: 15
Joined: Tue May 27, 2014 9:13 pm

Re: full address

Postby jimbobo2779 » Fri May 30, 2014 2:56 pm

Naming of profiles isn't supported yet so you should only enter in your page addresses into the "Page Address(es)" input.

If you want to name your profile you can do what you have done and then remove the page with that address using the Pages tab in the Profile Handler. This shouldn't have an effect on anything other than the whois submissions (everything uses the page list completely)
jimbobo2779
Site Admin
 
Posts: 1426
Joined: Sat Nov 26, 2011 8:15 pm

Re: full address

Postby whiskeydick » Sat May 31, 2014 1:04 pm

how do i enter the url after switching from urls to page? this version is a strain :? it wont let me enter the url
whiskeydick
 
Posts: 15
Joined: Tue May 27, 2014 9:13 pm

Re: full address

Postby jimbobo2779 » Sat May 31, 2014 2:53 pm

I am sorry I don't understand what you are asking, the profile address of the profile is not editable because it is used as an identifier of the profile in many parts of the code.

I don't understand what distinction you are making between a URL and a page, they are the same thing as far as the tool is concerned.

When setting up your profile you only need to enter in your list of pages (or a single page) that you want to promote into the Full Address(es) input. This is just the same as entering in a profile as you would have in all of the older versions, the only difference is the layout but the control is the same and acts the same way.
jimbobo2779
Site Admin
 
Posts: 1426
Joined: Sat Nov 26, 2011 8:15 pm

Re: full address

Postby whiskeydick » Sat May 31, 2014 4:50 pm

the old version you could see the url. :(
whiskeydick
 
Posts: 15
Joined: Tue May 27, 2014 9:13 pm

Next

Return to General Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron