Find Quality Aged Domains Purple 728x90

Captcha Sniper - What is it and how do I set it up?

If you are looking for services or products to support No Hands SEO you can discuss them here. This is the place to talk about proxy, VPS, AA services and products that could be used alongside NHSEO.

Captcha Sniper - What is it and how do I set it up?

Postby jimbobo2779 » Sun Jan 08, 2012 8:13 pm

Image

What is Captcha Sniper?
Captcha Sniper is a third party (sold separately) tool to automatically solve captchas. It sits in the background waiting for tools to send it captchas, when it receives one it detects what it says and returns the text. Currently it is being sold for $77 one-time fee and at that price is definitely a bargain as it can be used with other tools (the list is growing all the time) not just No Hands SEO.

Why would I use Captcha Sniper?
Having Captcha Sniper allows you to submit comments to blogs that have a captcha system to prevent automated comments, these blogs tend to be quicker to approve a comment and this can actually drastically increase the amount of links you can generate that go to the moderation queue. If you already use custom comments that are relevant to your niche and good proxies you will likely benefit a lot from using CS.

How Do I Setup Captcha Sniper?
CS is incredibly easy to setup and use with NHSEO, simply follow the steps below:
To Setup NHSEO to use CS:
1) Load No Hands SEO
2) Go to the "Settings" tab
3) Go to the "More App Settings" tab
4) Select the "Enable Captcha Sniper" checkbox
Image
5) Save Settings
6) Close NHSEO for now

To Use CS with NHSEO
1) Load CS - make sure you do not get any errors that will prevent it from working, such as port 80 error
2) Load No Hands SEO
3) Hit the Start button as usual

If you have everything setup correctly you should eventually start to see captchas being solved in the Captcha sniper window. They will not show up immediately but after a minute or two it is likely that NHSEO has found some targets with captchas to solve.
Image

If you have any CS specific questions by all means ask them here, I have not used it as extensively as some users but from what I have seen it does exactly what it claims to do and has definitely increased the amount of comments I have had accepted when they have ended up in the moderation queue.

Andrey and Mike at Captcha Sniper both seem to really know their stuff and show a great desire to make CS the only option in captcha breaking, updates have been quick to be released and they listen to their customer base. I am not at all affiliated with Captcha Sniper, nor am I being incentivized in anyway to post this other than to help users of my tool.

Buy Captcha Sniper
jimbobo2779
Site Admin
 
Posts: 1426
Joined: Sat Nov 26, 2011 8:15 pm

Re: Captcha Sniper - What is it and how do I set it up?

Postby TheEditor » Sun Jan 08, 2012 11:20 pm

Does it slow CS down if more captcha sources are ticked than necessary?
TheEditor
 
Posts: 20
Joined: Sun Jan 01, 2012 7:19 pm

Re: Captcha Sniper - What is it and how do I set it up?

Postby jimbobo2779 » Wed Jan 11, 2012 11:32 am

It shouldn't slow it down though the makers do say that ticking too many captcha types can result in the captcha being decoded using the wrong algorithm which could give a wrong result. I haven't seen this happen with NHSEO specifically but if it could happen and its less effort to do it the way intended I don't see a reason to enable all captcha types.
jimbobo2779
Site Admin
 
Posts: 1426
Joined: Sat Nov 26, 2011 8:15 pm

Re: Captcha Sniper - What is it and how do I set it up?

Postby supernoob » Thu Feb 02, 2012 10:25 am

I got the port 80 error. How do I resolve it?
supernoob
 
Posts: 7
Joined: Thu Dec 08, 2011 3:05 pm

Re: Captcha Sniper - What is it and how do I set it up?

Postby jimbobo2779 » Thu Feb 02, 2012 5:34 pm

As the tool suggests there is a program using port 80, turn this off and it will work fine.
jimbobo2779
Site Admin
 
Posts: 1426
Joined: Sat Nov 26, 2011 8:15 pm

Re: Captcha Sniper - What is it and how do I set it up?

Postby supernoob » Thu Feb 02, 2012 6:21 pm

OK I have a look in the manual. Thanks Jim.
supernoob
 
Posts: 7
Joined: Thu Dec 08, 2011 3:05 pm

Re: Captcha Sniper - What is it and how do I set it up?

Postby mrbunny » Sat Feb 25, 2012 4:13 am

I have CS and am trying out the trial version of NHSEO. I've had it running for hours, with a bunch of comments attempted, but no captchas have been attempted. Does the trial version not work with CS?
mrbunny
 
Posts: 1
Joined: Sat Feb 25, 2012 4:05 am

Re: Captcha Sniper - What is it and how do I set it up?

Postby jimbobo2779 » Sun Mar 11, 2012 10:51 am

The trial version works just fine with Captcha Sniper. If you click the test CS button and it comes back OK then it should be fine.
jimbobo2779
Site Admin
 
Posts: 1426
Joined: Sat Nov 26, 2011 8:15 pm

Re: Captcha Sniper - What is it and how do I set it up?

Postby roibb1 » Tue Mar 20, 2012 10:51 am

where is this CS found in the softwear
is it a diffrent kind of softwer plz help me
roibb1
 
Posts: 2
Joined: Tue Mar 20, 2012 10:31 am

Re: Captcha Sniper - What is it and how do I set it up?

Postby RizlaUK » Mon Apr 02, 2012 5:34 am

Hi Jim
I have noticed some strange behaviour of late... I have NHSEO (finally) running on my laptop 24/7.

I recently installed CS 5 beta. I do the 'Test' and all is ok. Then I leave it to run.

After a day I notice that the NHSEO success rate seems to be small. So I hit the 'Stop' and check if CS is still working and I always get the message stating CS is not working and to check port 80 Etc.

So, after a while I fell back to CS v1.2 which always worked for me. I checked thismorning and again about 11 sucessful links. Arrgh... Did the CS check again in NHSEO and got the same error.

What seems to be happening is that CS works for a period of time and then something breaks the link.

I will do some tests today and determin 'IF' CS has stopped or a bug in NHSEO. So once I see CS is not working together I'll leave CS alone and runn some other software to see if it is CS that has stopped.

Just wondering if anyone else has found this problem.
RizlaUK
 
Posts: 38
Joined: Tue Jan 24, 2012 1:41 pm

Next

Return to Supporting Services

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 0 guests

cron