Find Quality Aged Domains Purple 728x90

For 2 days i see almost 0 verified links and CB doesnt solve

If you have found something that you think is unexpected functionality post it here for an explanation or for it to get looked at.

Do not post any personal information such as email address, transaction IDs or any passwords.

For 2 days i see almost 0 verified links and CB doesnt solve

Postby animuz1 » Thu Sep 11, 2014 9:18 am

Hi Jim,

The last 2 days NHSEO does not forward any captchas to CB anymore. When I click on the test, it does forward captchas to CB.
These 2 days I see almost no verified links aswell. What is going on? I have the latest update of CB and NHSEO is also the latest version.

I do see links made to my profile as usual tho.

Please help.
animuz1
 
Posts: 16
Joined: Sun Aug 03, 2014 10:47 pm

Re: For 2 days i see almost 0 verified links and CB doesnt s

Postby jimbobo2779 » Thu Sep 11, 2014 10:23 am

Please post a section of your log.
jimbobo2779
Site Admin
 
Posts: 1426
Joined: Sat Nov 26, 2011 8:15 pm

Re: For 2 days i see almost 0 verified links and CB doesnt s

Postby animuz1 » Thu Sep 11, 2014 1:44 pm

removed this to protect my links
Last edited by animuz1 on Thu Sep 11, 2014 6:50 pm, edited 1 time in total.
animuz1
 
Posts: 16
Joined: Sun Aug 03, 2014 10:47 pm

Re: For 2 days i see almost 0 verified links and CB doesnt s

Postby jimbobo2779 » Thu Sep 11, 2014 3:16 pm

The amount of Bad Search Proxy warnings that you are getting is very unexepected and should not be ignored. If you are getting that many then it would strongly suggest there is an issue with the setup of either NHSEO or No Hands Proxies.

I would guess that you either do not have NHP running or you do not have it set up right, i.e re-test set to something other than 12 to 15 minutes, not outputting Google passed proxies only for searching or NHSEO not loading the proxies in from the right file or some other mistake.

That many searches resulting in bad search proxy message is definitely not normal though and the issue is definitely centred around proxies.

CB is not getting any proxies to search as NHSEO is unable to search with those proxies.
jimbobo2779
Site Admin
 
Posts: 1426
Joined: Sat Nov 26, 2011 8:15 pm

Re: For 2 days i see almost 0 verified links and CB doesnt s

Postby animuz1 » Thu Sep 11, 2014 6:51 pm

Thanks jim, I have done the output proxies and it seems it start to post more, lets see if the problem has solved.. Will keep you updated.
animuz1
 
Posts: 16
Joined: Sun Aug 03, 2014 10:47 pm

Re: For 2 days i see almost 0 verified links and CB doesnt s

Postby BuckWheat » Mon Sep 15, 2014 7:18 pm

I too am having this problem. Any help would be great. As far as I know, I have them exporting to a file and imported into NHS
BuckWheat
 
Posts: 2
Joined: Mon Sep 15, 2014 7:14 pm

Re: For 2 days i see almost 0 verified links and CB doesnt s

Postby jimbobo2779 » Tue Sep 16, 2014 9:31 am

As I said to animus if you want any specific advice as to what is setup incorrectly you will need to post a good chunk of your log while NHSEO is running.

However with that said these issues are almost always due to bad proxy setup. All you need to do is follow this video exactly, do not ignore any section of it or set any settings differently or do anything extra. If you follow the video exactly you will get lots of usable proxies for searching and posting.
jimbobo2779
Site Admin
 
Posts: 1426
Joined: Sat Nov 26, 2011 8:15 pm

Re: For 2 days i see almost 0 verified links and CB doesnt s

Postby BuckWheat » Tue Sep 16, 2014 6:49 pm

Just missed the small box of checking against google. Thanks mate!
BuckWheat
 
Posts: 2
Joined: Mon Sep 15, 2014 7:14 pm


Return to General Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 19 guests

cron