Page 1 of 1

For 2 days i see almost 0 verified links and CB doesnt solve

PostPosted: Thu Sep 11, 2014 9:18 am
by animuz1
Hi Jim,

The last 2 days NHSEO does not forward any captchas to CB anymore. When I click on the test, it does forward captchas to CB.
These 2 days I see almost no verified links aswell. What is going on? I have the latest update of CB and NHSEO is also the latest version.

I do see links made to my profile as usual tho.

Please help.

Re: For 2 days i see almost 0 verified links and CB doesnt s

PostPosted: Thu Sep 11, 2014 10:23 am
by jimbobo2779
Please post a section of your log.

Re: For 2 days i see almost 0 verified links and CB doesnt s

PostPosted: Thu Sep 11, 2014 1:44 pm
by animuz1
removed this to protect my links

Re: For 2 days i see almost 0 verified links and CB doesnt s

PostPosted: Thu Sep 11, 2014 3:16 pm
by jimbobo2779
The amount of Bad Search Proxy warnings that you are getting is very unexepected and should not be ignored. If you are getting that many then it would strongly suggest there is an issue with the setup of either NHSEO or No Hands Proxies.

I would guess that you either do not have NHP running or you do not have it set up right, i.e re-test set to something other than 12 to 15 minutes, not outputting Google passed proxies only for searching or NHSEO not loading the proxies in from the right file or some other mistake.

That many searches resulting in bad search proxy message is definitely not normal though and the issue is definitely centred around proxies.

CB is not getting any proxies to search as NHSEO is unable to search with those proxies.

Re: For 2 days i see almost 0 verified links and CB doesnt s

PostPosted: Thu Sep 11, 2014 6:51 pm
by animuz1
Thanks jim, I have done the output proxies and it seems it start to post more, lets see if the problem has solved.. Will keep you updated.

Re: For 2 days i see almost 0 verified links and CB doesnt s

PostPosted: Mon Sep 15, 2014 7:18 pm
by BuckWheat
I too am having this problem. Any help would be great. As far as I know, I have them exporting to a file and imported into NHS

Re: For 2 days i see almost 0 verified links and CB doesnt s

PostPosted: Tue Sep 16, 2014 9:31 am
by jimbobo2779
As I said to animus if you want any specific advice as to what is setup incorrectly you will need to post a good chunk of your log while NHSEO is running.

However with that said these issues are almost always due to bad proxy setup. All you need to do is follow this video exactly, do not ignore any section of it or set any settings differently or do anything extra. If you follow the video exactly you will get lots of usable proxies for searching and posting.

Re: For 2 days i see almost 0 verified links and CB doesnt s

PostPosted: Tue Sep 16, 2014 6:49 pm
by BuckWheat
Just missed the small box of checking against google. Thanks mate!