Find Quality Aged Domains Purple 728x90

Why need to Restart?

If you have found something that you think is unexpected functionality post it here for an explanation or for it to get looked at.

Do not post any personal information such as email address, transaction IDs or any passwords.

Why need to Restart?

Postby molex » Wed Jun 25, 2014 2:35 pm

please,
Why do we need to restart the software when it gets updated? ;/
it wasted a lot of time for my vps and its backlinks of my other tools..

is there away that it would not be needed to auto restart?
molex
 
Posts: 19
Joined: Sat May 10, 2014 3:33 pm

Re: Why need to Restart?

Postby jimbobo2779 » Wed Jun 25, 2014 5:30 pm

This happens only when NHSEO is not fully closed and the updater cannot replace the .exe file.

If you hit the update button, wait for the NHSEO window to visually close then go to the task manager and close the process "No Hands SEO.exe" and then proceed through the update process you won't need to restart.
jimbobo2779
Site Admin
 
Posts: 1426
Joined: Sat Nov 26, 2011 8:15 pm

Re: Why need to Restart?

Postby molex » Fri Jun 27, 2014 11:26 am

Is there an easier way?
I cant do task manager all the time as im using a vps via smartphone.. Its hard and too small to make a click
molex
 
Posts: 19
Joined: Sat May 10, 2014 3:33 pm


Return to General Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 10 guests

cron