Find Quality Aged Domains Purple 728x90

What does it means multi domain in 1 profile ?

Discuss general topics about No Hands SEO and get / give help to other users.

What does it means multi domain in 1 profile ?

Postby EdmonLeung » Thu Jan 01, 2015 3:18 am

I am just miss understand about creating 1 profile ? So if I create 1 profile for 5 domains, so each domain will receive the same backlinks or it will separate backlink to each 5 domain

EX: 1000 backlink for 5 domain, it mean i get 5000 backlink

OR

1000 backlink for 5 domain, every domain will get 200 backlink

I am now try to link building with web 2.0, I create 5 web 2.0 ( tier 2 ) for my money site

And another question, is there any way to scrape only backlink, so I save time to create backlink on another domain, like GSA function
EdmonLeung
 
Posts: 5
Joined: Sat Sep 20, 2014 2:17 pm

Re: What does it means multi domain in 1 profile ?

Postby jimbobo2779 » Fri Jan 02, 2015 2:33 pm

If a profile has 1k links then it is 1k links across all pages of the profile not per page.

NHSEO cannot currently be used just for scraping intentionally. You can output a list of backlinks or posts from one profile and then import that list to another profile If you want to save time.

Apparently if you enable manual captcha solving but don't ever enter in the captcha it will force continual searching with no posting but I haven't tested this myself just had it reported in the past.
jimbobo2779
Site Admin
 
Posts: 1426
Joined: Sat Nov 26, 2011 8:15 pm

Re: What does it means multi domain in 1 profile ?

Postby EdmonLeung » Sun Jan 04, 2015 1:35 am

Thanks for your answer, but I still get problem when I ouput target link. It take a lot time to output target from my previous profile. It doesn't show the process in the log tab. I can not see how many percent I have output.

My profile have about 16k posted link. So it's a little heavy data. but my VPS have very strong system ( ram 15gb, quad core ). Sometimes I got the error said like "Out of Ram". Have you ever tried to output the heavy profile ?? Got the problem same with me

And another problem, When I try to output target link, the result file is always 0 mb !!!

When I input my output post previous profile ( my profile got 16k posted link ), but my new profile get only 8k ( half of the previous ).
EdmonLeung
 
Posts: 5
Joined: Sat Sep 20, 2014 2:17 pm


Return to General No Hands SEO Discussion

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 3 guests

cron