Find Quality Aged Domains Purple 728x90

Search found 4 matches

Return to advanced search

Re: NHSEO Not working - No Links Created

Have sent you the RemoteDesktop details in email. Please take a look.
by ksetu
Fri May 25, 2012 11:27 am
 
Forum: General Support
Topic: NHSEO Not working - No Links Created
Replies: 6
Views: 7582

Re: NHSEO Not working - No Links Created

yes, all checkboxes are chcked under platform settings. I'm using version 1.7.6.0

It's installed on my Windows 2008 Server.
by ksetu
Thu May 24, 2012 11:08 am
 
Forum: General Support
Topic: NHSEO Not working - No Links Created
Replies: 6
Views: 7582

Re: NHSEO Not working - No Links Created

I've successfully added the profile. When I update the profile, I get things in log. But when I run it - there is no log. Below is the snapshot of the log that I got: 5/22/2012 9:22 PM | Ended queuehandler thread 5/22/2012 9:22 PM | Ended Seachqueuehandler thread 5/22/2012 9:22 PM | Ended monitoring...
by ksetu
Wed May 23, 2012 3:22 pm
 
Forum: General Support
Topic: NHSEO Not working - No Links Created
Replies: 6
Views: 7582

NHSEO Not working - No Links Created

I installed it 1 day back and did the setup as was mentioned in one of your posts. But even after running for 1 full day, it has not created even 1 comment. Even the logs are empty. I tried - 1) reducing the anchor texts size - made all anchors to less than 3 words 2) removed search keywords - assum...
by ksetu
Wed May 23, 2012 10:28 am
 
Forum: General Support
Topic: NHSEO Not working - No Links Created
Replies: 6
Views: 7582

Return to advanced search

cron